Samenwerkingsverband Passend Onderwijs
Hardenberg, Marienberg, Ommen en Slagharen

Organisatie afdeling Ommen

De afdeling Ommen van het samenwerkingsverband Veld, Vaart & Vecht bestaat uit de scholen voor primair onderwijs in de gemeenten Ommen en Dalfsen met uitzondering van de katholieke scholen van de stichting Catent. Deze scholen horen bij de afdeling Slagharen. De scholen voor gereformeerd onderwijs in Nieuwleusen, Dalfsen en Ommen behoren bij de afdeling Marienberg.

De afdeling Ommen is de afdeling voor alle openbare en protestants christelijke scholen. Samen geven we inhoud aan passend onderwijs. De samenstelling is historisch gegroeid. Al vanaf 1992 (Weer Samen Naar School) wordt samengewerkt waar mogelijk. Dat zorgt ervoor dat we passend onderwijs thuisnabij kunnen organiseren rondom de SBO Johan Seckel.
Ommen aan de vechtDe afdeling Ommen bestaat voor een groot deel uit besturen van het oude samenwerkingsverband regio Ommen. Ook is het oude organisatiemodel grotendeels gehandhaafd.

model organisatie ommen

De coordinator van de afdeling is mevrouw Jacobine Pilon.
Zij is bereikbaar per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Voor alle vragen omtrent aanmelding van leerlingen, de samenwerking met de gemeente (in het kader van jeugdzorg en dyslexie) of andere vragen, kunt u bij haar terecht.

 

Alles over passend onderwijs

Mocht u meer willen weten over Passend Onderwijs, dan verwijzen we u naar de landelijke website www.passendonderwijs.nl

Aanmelden. Hoe werkt dat?

Leerlingen kunnen worden aangemeld bij de Commissie Arrangeren en Toewijzen van de afdeling waartoe de basisschool of de school voor speciaal onderwijs behoort.

U kunt hierover meer informatie krijgen bij de coördinator van de afdeling.

Veld, Vaart & Vecht

Postadres Samenwerkingsverband PO Veld Vaart & Vecht:
Postbus 277, 7770 AG Hardenberg

Contact

Veld, Vaart en Vecht

Contactpersoon
Max Bakhuis:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerkingsverband Veld, Vaart en Vecht.
Alle rechten voorbehouden.
Copyright © 2023
Ontwerp Jeroen Westera